Skip to content

東京!!!

1. januar 2012

Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en fin feiring :)

Vi er nå endelig fremme i Tokyo etter en laaang tur. Turen har gått veldig fint hele veien da, selv for meg som har flyskrekk!  Jeg sov stort sett hele veien fra Stockholm til Beijing, og fra Beijing til Tokyo (ooog på bussen som tok oss til hotellet :P). Ikke farlig å være på reise når man får sove godt uansett!
Snødekte fjeller over Japan

Japan ligger åtte timer foran Norge, og vi var ikke fremme på hotellet før nærmere ti på kvelden (Klokka er snart ett her nå!). Vi har derfor ikke rukket å se eller gjøre så mye ennå. Vi fant oss en søt liten kafè og spiste litt mat bare.

Supergod nuddelsuppe med mye digg!

Nå skal det bli helt nydelig å sove i en seng! :D

Ps. For de av dere som har sendt melding om jordskjelvet som var i Tokyo i dag, så var det før vi landet, og vi har ikke hørt noe om det! Virker som at det ikke var noen personskader eller materielle skader, heldigvis!

Vi blogges etter sightseeing i Tokyo! Gleder meg!

Reklamer
6 kommentarer leave one →
 1. Inger permalink
  1. januar 2012 5:58 pm

  Oi…godt å høre at du/dere er vel framme. Er dere mange, og hvor skal dere bo?
  Godt nyttår i en ny verdensdel Janne.
  Flyskrekk har du garantert ikke lenger, hvis du klarte den turen. Du er herved kurert, amen…)))
  Jordskjelvet skapte nok en god del tanker for mange av oss da vi våknet i morges, men ting vil gå bra, og du får din livs opplevelse….garantert! Herreje, kos deg masse med nye opplevelser. Gleder meg å følge deg,

  • 1. januar 2012 10:46 pm

   Tusen takk, Inger! Vi er meg og ei venninne som skal være noen dager i Tokyo, før vi skal videre å besøke ei annen venninne som har bodd her siden sommeren. Etter det venter 4,5-5 måneder alene hos vertsfamilie :) Spennende!

   Hehe, nei, kjenner jeg ikke er så redd for å fly nå. Alt går jo bra :)
   Vi satser på at jordskjelv holder seg unna fra nå av, men tydeligvis takler de det bra her. I følge dagbladet var det visst ingen som brydde seg om det :P

   Ha det fint :)

 2. 1. januar 2012 10:14 pm

  Åå, så herlig at du er framme – gjekk flyturen bra? Godt at du slapp unna jordskjelvet, håper det ikkje skjer noke meir slikt no. Gleder meg til fleire oppdateringer, håper du vil like deg godt der :))

  Godt nyttår fine du!!

  • 1. januar 2012 10:48 pm

   Tusen takk, Regine! Flyturene har gått overraskende bra altså! Heldigvis :)

   I dagene fremover blir det masse sightseeing, og forhåpentligvis litt shopping (har sett en stoor forever21 butikk), i Tokyo, så da blir det nok litt mer spennende oppdateringer fremover :)

   Godt nytt år til deg også, søta!

 3. Anonym permalink
  2. januar 2012 2:48 am

  Ååååå, når du klarte å sove deg gjennom en slik laaaaang flyreise, er du nok nå for alltid kurert! :-D – tenker bare opplevelsen av å gå av flytet og ta inn de fremmede duftene, luften og temperaturen,vil være noe du alltid vil huske! For ikke å snakke om alt det spennende du har foran deg i mange måneder! Gleder meg til å «følge» deg – og se bilder og høre om dine opplevelser!!! Ha det fint, kose deg med sightseeingen og alt av nye inntrykk!!!!!

  Annemor :-D

  • 2. januar 2012 2:47 pm

   Vi får satse på at det er sånn, Anne! Det føles iallefall ikke helt uoverkommelig nå, så da går det i riktig retning :) Det er veldig overveldende her. Masse ting å se på hele tiden og maaaasse folk! Og vi har prøvd masse forskjellig mat /snacks i dag som ikke ligner på noe av det vi har hjemme! Men det er så spennende, og jeg gleder meg bare til resten av oppholdet nå :)

   Håper du har en fin start på 2012!! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: