Skip to content

原宿!

5. januar 2012

Før vi satte ut på reisen til venninnen vår tok vi oss en tur ut i Tokyo på egenhånd. Vi hadde lyst til å besøke Harajuku før vi reiste! Harajuku har trange, stappfulle handlegater med de søteste butikkene du kan tenke deg. Vi dro også dit for å se på folk, da stedet er kjent for street fashion både i Japan og internasjonalt. Her finner man en miks av alle mulige stiler (gothic, lolita, fruits etc.,for de som kjenner til det), og hver søndag møtes ungdommer der for å vise seg frem. Veldig spennende! Dessverre så vi ikke så veldig mange kule i dag, men noen var det jo :) Det ble til slutt veldig farlig for lommebøkene å være der, da alle butikkene har såå mye fint (handla masse klær!), så vi bestemte oss for å komme oss avgårde etter et par timer ;)

Venninnen min og ei kjempesøt jente som jobbet i en av butikkene vi handlet i :)

;)

Etter å ha handlet og tittet rundt, avsluttet vi med å spise crêpe fylt med krem, nøtter og karamellsaus! Nam!

Nå er vi fremme hos venninnen vår etter en lang reise, som inneholdt to taxiturer og 3 togbytter med 8 kolli (puh!). Når vi kom frem var vi både sultne og slitne. Vi spiste derfor rullebåndsushi  rett borti gata her (som hadde så mye spennende fisk og var veldig billig), og gikk hjem for å ta et bad, et glass vin og ellers bare slappe av. Deilig! I morgen har vi foreløbig ingen planer, så da skal vi nok sove lenge! :)

Reklamer
5 kommentarer leave one →
 1. 5. januar 2012 4:03 pm

  Åå, det hørtes godt ut og så digg med så masse nye butikker, høres ut som du har det kjempekos. Rullebandsushi har eg sett på TV, virker gøy sjølv om eg ikkje liker sjømat då, hehe.. sikkert ein opplevelse med all den maten!! :) Vin, bad, veninner og sove lenge hørtes digg ut – håper du har hatt ein kjempefin dag så langt!! :)

  • 6. januar 2012 6:33 am

   Jaa, tror du hadde likt alle de fine butikkene!! Jeg har lyst til å gå inn i dem alle, men da blir jeg blakk :P
   Hvis du ikke liker sjømat er det kanskje ikke så fristende, men de hadde faktisk sushi med roastbeef der også! De har alt. Hihi.
   Det er veldig godt med en avslappende dag nå! Byen vi er i er også mye mindre, litt roligere stemning :)

   Skal ta bilder av de nye klaerne mine senere :D

 2. Inger permalink
  5. januar 2012 9:27 pm

  To taxiturer, 3 togbyttinger, hvor i jessu er dere nå? Skal dere reise rundt, eller ha en base et fast sted?
  Skjønner hva du mente på tidligere kommentar ,om å spise med sansene. Gosh, Japan høres som Italia/ Europas mat Mekka. Men ser av bilder og text fra deg at de eksperimenterer en del, vel og bra….er vel der framtiden ligger vil jeg tro.
  Takk Janne, kjempegøy å være på tur med deg!

  • 6. januar 2012 6:43 am

   Hehe, vi er ikke så langt ut på landet som det høres ut som. Bare litt mye greier ;) Nå skal vi være her i ti dager før vi skal reise hvert til vårt! Jeg skal til en by syd for Tokyo og bo hos en vertsfamilie! Det blir veldig spennende. Det er der jeg skal gjøre studiene mine, og bo i 4,5 mnd.
   Ja, Japan er litt som Italia/Europa når det kommer til mat. Veldig flott! Det kommer nok til å fortsette med mye mat her på bloggen ;)
   Vi får se om det skjer noe spennende de neste dagene. Godt å bare være på et rolig sted og slappe av med gode venner også :)

Trackbacks

 1. Torsdag i Tokyo! « momoiro-chan i Japan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: