Skip to content

Søndagsfølelse!

10. januar 2012

Dagene her i Togane er veldig avslappende, og jeg føler at det er søndag hver dag! I dag sov vi lenge, og tok oss god tid med å komme oss ut av leiligheten. Når vi endelig kom oss ut, tuslet vi rett til en søt, liten kafè. Vi var der for et par dager siden også, og damen som jobber der er så søt! Hun driver kafèen i leiligheten sin, og lager herlig mat på kjøkkenet sitt :) Hun er også ganske surrete, for sist vi var der glemte hun halvparten av det vi hadde bestilt. Derfor fikk vi i dag både ekstra mat OG avslag i prisen, selv om vi sa det var greit. Søt! Kafèen (som forøvrig også har klær og smykker som vi handlet litt av forrige gang) er så nydelig innredet! Stemningen er også veldig rolig, så vi tok med oss kort og bøker, og slappet av der et par timer. Digg!

Jeg har kjøpt meg manga for barn, for å prøve å bli litt flinkere i japansk!

Jeg forstår mye av det som blir sagt, og jeg greier å gjøre meg forstått på det meste, men jeg trenger å bli flinkere! Spesielt på å lese kanji (kinesiske tegn)!

Vi spilte mange runder med casino. Jeg tapte de fleste, men når jeg først vant, da vant jeg skikkelig! Gøy! :)

Nok en herlig dag i Japan! Deilig å ha litt ferie nå, siden jeg regner med det blir nok å gjøre når feltarbeidet begynner fra neste uke. Det skal jeg gjøre i byen Nagoya, og til helgen reiser jeg dit for å flytte inn hos en vertsfamilie. Spennende!

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. 10. januar 2012 7:38 pm

  Høres ut som ein koselig og morsom kafè. Så søt topp du har på deg på bildet :) Smart å kjøpe ei bok for barn, lykke til med læring av japansk !!

  • 11. januar 2012 9:54 am

   Hihi, ja. Veldig koselig sted! Skulle ønske jeg fant et slik sted i Oslo :)

   Tusen takk! Har veldig lyst til å lære, så skal jobbe for å bli flinkere :D

 2. Inger permalink
  11. januar 2012 11:48 pm

  Hei igjen, jaja…begynte å lure på når dere skulle hente der litt igjen, godt å høre at dagene også kan være laaange…..selv om en har en ny kultur på terskelen.
  Er som de sier på spansk, manjana( skriver det som det uttales pga norsk pc vokabulær).
  Altså, haster ikke….
  Togane, er ikke den byen kjent for håndlagde kimonoer….. Janne, har du $$$ på konto, skaff deg en, jessu for en sjanse! Den vil du ikke få på vårt kontinent!!!

  Ellers , fortell gjerne hva vennene dine heter til fornavn, så blir vi som er her inne også kjent med de . Bruk gjerne navn på steder , og eve. navn og geografiske treff på kjente steder dere besøker.
  Skal nå….eller helst i morgen inn for å finne ditt neste geografiske sted, skriv gjerne om slikt….da vi ikke er i ditt landskap. Er jo kjempekjekt å følge deg på din livsreise.

  Herreje….tenk at du er i Japan, drømmen!

  • 12. januar 2012 4:51 am

   Jaa, man trenger noen langsomme dager innimellom, uansett hvor man er :)
   Du har rett, Inger, de er visst kjent for håndlagede kimonoer! (Du er mer oppdatert enn meg ;)) Skulle virkelig ønske jeg hadde penger og mulighet til å ta med meg en hjem. Det er noen helt fantastiske drakter!!

   Takk for gode tips! Jeg har med vilje holdt vennene mine litt utenfor bloggen, fordi jeg ikke liker å skrive om så mange andre. Men jeg kan fortelle at det er to studievenninner av meg. Vi studerte japansk sammen, og hun ene har vært her i 5 måneder nå for å fortsette språkstudier (hun som vi bor hos). Mens min reisevenninne og jeg også studerer antropologi sammen, og skal være her frem til sommeren begge to. Godt å ha noen som er i samme situasjon som en selv i nærheten (selv om det er langt mellom byene vi skal bo i :P).
   Skal forsøke å bli litt flinkere til å beskrive steder med navn og lignende. Det er ikke så lett å sette seg inn i kanskje.

   Veldig hyggelig at du sjekker ut stedene jeg reiser til da. Setter pris på at du følger meg :) Skal oppdatere litt mer detaljert om byen jeg skal bo i når jeg er kommet i orden der.

   Ja, tenk! Jeg er så heldig som får leve ut denne drømmen, og jeg prøver virkelig å nyte hver eneste dag. Slik at jeg setter pris på det mens det skjer.
   Må klype meg litt i armen innimellom da. Jeg er i Japan!! Det jeg har drømt om så lenge :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: