Skip to content

Tokyo –> Osaka

15. juni 2012

I går hadde vi vår siste dag i Tokyo, og den benyttet vi til å se oss om i området rundt det 634 meter nye tårnet som er åpnet i byen (til venstre i bildet). Tårnet er dessverre fullbooket til langt uti juli, så vi kunne ikke gå opp, men det var allikevel morsomt å se det på nært hold. Dessuten var det mange nye butikker og restauranter, og massevis av liv å se på. Været ble også bare bedre og bedre utover dagen, så vi kjøpte med oss lunsj, som vi spiste i parken utenfor tårnet.

Ingenting å utsette på utsikten ;)

På kvelden satte vi oss på nattbussen til Osaka! Vi var fremme tidlig på morgenen i dag, og siden det ikke er check-in på hotell før på ettermiddagen, tok vi like gjerne fatt på sightseeingen med en gang. I dag tok vi turen til Osaka Castle. I tillegg til det flotte slottet, er det en stor og fin park der. Ettersom vi var ganske slitne etter nattbussen, var det deilig å starte dagen rolig med å tusle rundt der.

Fornøyd pike med sushilunsj :D

On top of Osaka!

 I morgen reiser vi på dagstur til Kyoto. Byen er kjent for å ha bevart mye av det tradisjonelle Japan, og det er en helt annen opplevelse enn Tokyo og Osaka, som begge er moderne storbyer. Gleder meg!

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. Anonym permalink
  15. juni 2012 6:19 pm

  Hei på dere. Ser ut som dere har sommertemperatur? Skulle ønske vi hadde det også, for jeg skal på sommerfest med barnevernet ikveld. 12 grader og vind! Nei, dere får nyte tiden dere har der borte. Flotte bilder! Hva synes Thomas om det japanske kjøkken så langt?
  Klem fra Hilde

  • 17. juni 2012 1:38 am

   Ja, her er det full sommer med temperaturerer godt over 20 grader, og noen ganger oppi mot 30. Beklager å måtte det si det når det er såå lite sommer hjemme. Høres ikke noe særlig ut! Håper det snur til vi kommer hjem igjen ;)

   Thomas har fått spise mye forskjellig allerede, kanskje litt overveldende når jeg er så entusiatisk, men han har likt det aller meste så langt :) Sushi og okonomiyaki var suksess iallefall!

   Håper dere har en fin helg! Klem :)

 2. sylvi næss permalink
  15. juni 2012 6:47 pm

  Hei på dere! Det ser virkelig ut til at dere koser dere skikkelig,ja! Ja, nyt det mens dere kan,- ikkeno sommer her ennå! Må være kjempegøy å vise Thomas så mye av Japan, unner dere det veldig,- men er allikevel litt misunnelig! Nyt den flotte reisen og alt det dere rekker-, noe av det som Japan har å by på ihvertfall!! Det er godt dere har endel tid igjen! Kos dere masse!! Vi ønsker dere en flott dagstur til Kyoto! Og alle dagene som er igjen i Japan,- må dere nyte maximalt!! God weekend og god tur videre fra tante Sylvi og onkel Allan :):):):):):):):):)

  • 17. juni 2012 1:40 am

   Jaa, vi har det så fint, tante! Skulle gjerne hatt dere her hele gjengen!
   Kjedelig å høre at det ikke er noe sommer hjemme, men den venter bare litt på meg! Da blir det strålende vær så vi kan sitte ute hele dagen og natta, om vi vil ;)

   Kos dere så mye dere kan selv om det ikke er sommer hjemme, og så sees vi snart!

   Mange gode klemmer :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: