Gå til innhold

Syk..

30. august 2013

syk

Det har vært stille her denne uka, rett og slett fordi det ikke har vært noe tid til overs til blogging. Hele uka har vært dedikert til forberedelser og øving til en stor fremføring vi hadde i dag. Vi intervjuet japanere om ulike temaer, og de var såklart invitert til å komme å høre på. Derfor trengte vi en god del tid til forberedelser, og med øvinger fra morgen til kveld har det vært rimelig hektisk. På onsdag besøkte vi også en barneskole, der vi lekte med barna og hadde presentasjoner fra landene våre. Det var utrolig morsomt og spennende, men som dere sikkert skjønner, også ganske slitsomt å skulle gjøre dette på japansk. På toppen av det hele har jeg vært syk i natt og i dag. Perfekt timet til fremføring, eller hva?

Heldigvis gikk det bra, og nå er det helg! Foreløbig er det ingenting annet enn avslappning og soving som står på planen, men jeg er sikker på at vi finner på noe gøy sammen når vi alle har fått slappet av litt. Det skal jeg selvfølgelig dele med dere! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin helg! :)

5 kommentarer leave one →
 1. 30. august 2013 10:54 am

  Stakkars, håper du kjem deg heilt i helga med meir avslapping <3
  God helg fine du! :)

  • 1. september 2013 3:19 am

   Tusen takk, søta! Det gikk heldigvis fort over :)

   Håper du har en fin helg også!

 2. Heidi permalink
  30. august 2013 12:58 pm

  Uff da :( det hørtes ikke noe godt ut å være syk. Litt langt unna så tante får ikke kommet desverre. Håper du får kost deg resten av turen. Det r heldigvis ikke lenge før du kommer hjem. Hørte at turen går videre til Spania, så du har litt ferie å se frem til. Masse gla i deg vennen :)) ❤❤❤❤

 3. Astrid permalink
  30. august 2013 4:35 pm

  Huff da Jannemor,tenker på deg<3 God bedring<3

 4. Sylvi Næss permalink
  31. august 2013 8:07 am

  Så flott at fremføringen gikk bra Janne!! Veldig kjedelig og tungt å bli syk da,- men du får pleie deg selv, sånn at du blir bedre i helga.Du har jo heldigvis en plan…God bedring!! Ha det flott den siste tiden i Japan!!!! Nå nærmer det seg veldig avreise for oss…men fremdeles noen dager igjen. Ta godt vare på deg selv:-)) :-)) klemmer og tenker på deg, fra tante og onkel :-)) :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: