Gå til innhold

Litt om meg

weekend8

Jeg er ei 29 år gammel jente som denne våren fullførte master i sosialantropologi ved Universitetet i Oslo. Vårsemesteret 2012 gjorde jeg et seks måneder langt feltarbeid i Japan for å samle inn data til masteroppgaven min. Jeg har vært interessert i Japan og japansk språk og kultur i mange år, og ble om mulig enda mer interessert og fascinert etter jeg bodde der. De seks månedene var en fantastisk reise fra start til slutt. Under feltarbeidet benyttet jeg denne bloggen til å holde kontakten med venner og familie hjemme i Norge.

Nå har jeg fått muligheten til å reise tilbake! I seks uker, fra 22.juli – 5.september skal jeg studere japansk språk ved Japan Foundation Japanese-Language Institute Kansai i Osaka. Denne reisen ønsker jeg også å ta dere med på, nettopp fordi blogging er en enkel, morsom og fin måte å kunne dele hva som skjer, og å holde kontakten med venner og familie.

Her inne vil det handle om mest om hvordan jeg har det i Japan, men bloggen kommer nok til også til å bære preg av noen av mindre andre interesser, som matlaging og moter. Etter å ha spist fantastisk japansk mat i seks måneder gikk jeg fra å være totalt uinteressert i matlaging, til å bli over gjennomsnittet interessert i å stå på kjøkkenet og kokkelere. I tillegg er det vel ikke usannsynlig at det blir et og annet innlegg om shopping og «Dagens antrekk» også. De har mye billige og fine klær i Japan ;)

 Håper du har lyst til å følge bloggen min om Japan, moter og mat! :)

Takk for at du tar turen innom!

Kontakt: momoiro.chan@gmail.com

@jannemnaess på Instagram!

5 kommentarer leave one →
 1. sylvi næss permalink
  3. juli 2012 10:12 am

  Bloggen din,- har vært, veldig fin……. og jeg gleder meg til fortsettelsen!!!! Her lyder taktfaste hammerslag,- og jeg elsker lyden!!! Forkjølelsen er nå på retur,- så jeg tenker, ett par dager,- så er jeg nok mye bedre!! Ha en flott første dag på jobben etter «oppholdet»!!
  Store klemmer til deg fra tante Sylvi :):):):):

 2. 31. juli 2012 8:36 pm

  Har aldri vært i Østen. Håper jeg får gjort det en vakker dag. Artig lesing :-)

  • 1. august 2012 1:22 pm

   Takk for det :)

   Jeg har bare besøkt Japan, men det kan jeg i alle fall anbefale! Håper virkelig du får deg en tur dit! Og til resten av Østen også. Det virker veldig spennende, og jeg håper jeg kommer dit selv en dag :)

   • 1. august 2012 9:04 pm

    Drømmen er å kjøre motorsykkel fra Norge til østen en vakker dag :-)

   • 2. august 2012 12:42 am

    For en spennende drøm! Det håper jeg virkelig du får opplevd en dag :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: